Privé workshop massage

Masseren is aanraken… liefdevol aanraken

Of je elkaar nu massage geeft ter ontspanning of als voorspel op een ander soort lichamelijk contact, masseren is heerlijk om te doen en nog fijner om te krijgen. Masseren is door iedereen te leren, maar niet iedereen houdt er van om in een groep met onbekende mensen uit de kleren te gaan om te leren masseren.
 Juist voor die groep mensen bied ik de mogelijkheid van een privé workshop massage, waarin je in alle beslotenheid als tweetal bekenden in één dag de basisprincipes van massage krijgt aangeboden en voldoende tijd krijgt om het geleerde op elkaar te oefenen.
Een volleerd masseur kan ik uiteraard in één dag niet van je maken, maar eenvoudige basistechnieken van effleurages en knedingen, basiskennis van anatomie en het gebruik van verschillende soorten massage olie zijn in die korte tijd zeker te leren. Zo kun je een heel eind komen en kun je elkaar, met iets meer kennis van techniek, later thuis liefdevol gaan masseren en je vaardigheden op dit gebied uitbouwen. Kom met je partner, vriend, vriendin of goede kennis en oefen met en op elkaar.

Een privé workshop massage wordt in principe op zaterdag gegeven (een andere dag in overleg) van 10.00 uur tot plm. 16.00 uur. Na het aanleren van enkele zaken rondom anatomie en de basisgrepen van massage gaan we rustig aan de slag met de rug, nek en de billen. Na de lunch (die je krijgt aangeboden) gaan we door met benen, hoofd en voorzijde van het lichaam. Je krijgt die dag ruim de tijd om theorie in praktijk om te zetten en te oefenen met je partner onder deskundige begeleiding. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak en ga je ervaren hoe een echte massage er uit kan zien...

De prijs voor zo'n heerlijke verwendag, inclusief lunch, koffie/ thee, gebruik van handdoeken, olie etc. bedraagt per koppel 210 euro. Na afloop krijg je een duidelijk cursusboek mee naar huis waarin je het geleerde op je gemak nog eens door kunt lezen en weer nieuwe ideetjes kunt opdoen en een flesje heerlijke massage olie!

In overleg zijn er ook andere arrangementen en maatwerkoplossingen mogelijk, bijvoorbeeld een sessie van ca 2,5 uur waarin we naast wat basiskennis bijvoorbeeld alleen de achterkant van het lichaam behandelen (100 euro per koppel) of een volledige massage workshop verdelen over twee zaterdagen.

Een idee voor jou? Een cadeau voor je partner?


Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen als je hierover vragen hebt...  023-5334751 of mail !

 

Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 15-02-2016