SABAI OLIE  

In de massage maak ik vaak gebruik van Sabai olie. Veel gebruikers hebben de heilzame werking van Sabai Olie al ondervonden bij diverse huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en netelroos. Sabai olie dringt door tot in de onderhuid. Door deze diepe werking zal na regelmatig gebruik 99% van de klachten zoals jeuk en schilfers verdwenen zijn. Zelfs voor de gevoelige kinder- of babyhuidjes is Sabai olie zeer geschikt, het is een 100% natuurlijke olie.
Sabai olie wordt al eeuwenlang gebruikt als dé massageolie in Thailand, het land van oudsher bekend om de 'Thaise Massages'. Alleen de Thai kennen de kunst van de massage als geen ander volk ter wereld. Sabai olie speelt hierbij een essentiële rol. 
Het eerste laagje Sabai olie wordt aangebracht, de etherische extracten van lotusbloesem en jasmijn hebben een rustgevende werking waardoor de huid ontspant. Daarna kan de reeds verzadigde huid opnieuw van olie worden voorzien. Deze tweede laag wordt niet snel opgenomen: een perfecte basis voor een heerlijke massage.

Sabai Olie wordt gebruikt voor het hele lichaam, als gezichts- en haarverzorging of als bodylotion. Uitermate geschikt voor de droge huid, vooral na bad, zon of zonnebank. De olie wordt onmiddellijk opgenomen, waardoor de huid niet vettig aanvoelt.  Het product is gemaakt volgens een geheim recept van meer dan 300 jaar oud, van boomolie met daaraan toegevoegd extracten van lotusbloesem en jasmijn. De balsem is zacht als satijn. Een druppeltje olie is al voldoende voor beide handen. Het effect is direct voelbaar, de huid ontspant en wordt zacht en soepel.
Veel gebruikers hebben spontaan aangegeven dat ze baat hadden bij het gebruik van Sabai olie bij diverse huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en netelroos.  Sabai olie dringt door tot de diepere lagen van de huid. Door de betere huiddoorbloeding die de massage met Sabai olie bewerkstelligt zal na regelmatig gebruik de conditie van de huid verbeteren. Zelfs voor de gevoelige kinder- of babyhuidjes is Sabai olie zeer geschikt.

Sabai olie is bij mij aan huis verkrijgbaar voor € 6,00 per flesje, een euro minder dan de prijs die u in de winkel betaalt..

Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 15-02-2016