REIKI behandeling

Reikiposities  |  Zelfbehandeling  | 

 

REIKI behandeling
Bij een Reiki behandeling lig je geheel gekleed op de massagetafel. De behandelkamer is lekker warm, ik draai rustige muziek. Normaal wordt er tijdens de behandeling niet gepraat tenzij daar bijzondere aanleiding toe is.
Bij de Reiki behandeling wordt door handoplegging energie overgedragen. Ik leg daarvoor mijn handen op de energiepunten (chakra´s) van je lichaam: je hoofd, lichaam, en benen. Via mijn handen "stroomt" Reiki, de helende energie, naar die plekken die extra energie nodig hebben.
In eerste instantie ervaar je na een Reiki behandeling een diepe ontspanning. Daardoor stelt het lichaam zich het meest open voor genezing. Ook de geest reageert het best via ontspanning. Zo krijgen geest en lichaam de kans om alle negativiteit los te laten. Reiki zet een helingsproces op gang dat geestelijke en lichamelijke gifstoffen uit het lichaam verwijdert.
Heb je interesse in een Reiki behandeling, neem dan even contact met me op. De kosten van een individuele Reiki behandeling van plm. 1 uur bedraagt € 30,= 

REIKI behandeling op afstand
Als Reiki master ben ik ook in staat je op afstand te behandelen met Reiki.  Neem even via de mail (zie de linker menubalk)  of telefonisch contact met me op voor de mogelijkheden en de kosten. Ik bespreek dan met je voor welke klachten je Reiki vraagt en wanneer en hoe vaak ik je Reiki zal geven. Reiki op afstand werkt over het algemeen zeer positief.

Afzegregeling
Het is voor jou en mij van belang dat je op tijd komt zodat de afgesproken tijd aan de Reiki behandeling besteed kan worden. Als je  een afspraak niet kunt nakomen verwacht ik dat je minstens 2 x 24 uur tevoren de afspraak afzegt of wijzigt. Als je de afspraak korter dan 2 x 24 uur tevoren zonder een voor mij  aanvaardbare reden afzegt behoud ik me het recht voor de geplande afspraak volledig aan je in rekening te brengen.

Reiki

* Universele levensenergie
* Bevordert de natuurlijke zelfgenezing
* Herstelt de harmonie tussen lichaam en geest
* Heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning
* Heeft geen bijwerkingen
* Kortom een aangename en totale geneesmethode

 

Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 11-12-2013